solyanreklam
sagreklam

MUTLU KAFE ÇALIŞANLARI BAYRAM TEBRİK KARTINI TERCİH ETTİ

Mutlu Kafe’de down sendoromlu çalışanlardan oluşan bir grup Gaziantep PTT Başmüdürlüğü’ne giderek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi’ye ve kendi yakınlarına ‘bayram tebrik kartı’ gönderdiler. Down Sendoromlu çalışanlar, teknolojinin insanlara bayramlarda mektuplaşmayı ve tebrik kartı göndermeyi unutturduğunu ifade ederek, “Teknolojinin gelişmesiyle insanlarımız kalem ve kağıtlar ile yazışmaları unuttular. Bizle de geçmişi güzel olan bayramlarımızda tebrik kartı göndermeyi ve bu kartlar ile bayramları hatırlamayı düşündük. Bu vesile ile bugün buradan yakınlarımıza ve arkadaşlarımıza bayram tebrik kartı gönderdik” ifadelerini kullandılar. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi

MUTLU KAFE ÇALIŞANLARI BAYRAM TEBRİK KARTINI TERCİH ETTİ
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

   Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mutlu Kafe çalışanları Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve yakınlarına ‘bayrak tebrik kartı’ gönderdiler.

 

   Mutlu Kafe’de down sendoromlu çalışanlardan oluşan bir grup Gaziantep PTT Başmüdürlüğü’ne giderek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi’ye ve kendi yakınlarına ‘bayram tebrik kartı’ gönderdiler.

Down Sendoromlu çalışanlar, teknolojinin insanlara bayramlarda mektuplaşmayı ve tebrik kartı göndermeyi unutturduğunu ifade ederek, “Teknolojinin gelişmesiyle insanlarımız kalem ve kağıtlar ile yazışmaları unuttular. Bizle de geçmişi güzel olan bayramlarımızda tebrik kartı göndermeyi ve bu kartlar ile bayramları hatırlamayı düşündük. Bu vesile ile bugün buradan yakınlarımıza ve arkadaşlarımıza bayram tebrik kartı gönderdik” ifadelerini kullandılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, insanların kalem ve kağıt ile yazışma pek yapmadığını, teknolojiyi kullandığını söyledi. Engelli çocukların ise geçmişi yad etmek ve yeniden bayram tebrik kartlırını hatırlamak için yaptıkları bu davranışın güzel olduğunu vurguladı.

Çelebi, kendisine gelen bir tebrik kartında ise Amerikan ürünlerinin kullanılmamasının istendiğini ve bayramının kutlandığını söyledi. Çelebi, bu çağrıya kulak vereceklerini ve Amerikan ürünlerini kullanmayacağını belirtti.

 







HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık