solyanreklam
sagreklam

MÜTAREKE YILDIZLARI ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

MÜTAREKE YILDIZLARI ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

MÜTAREKE YILDIZLARI ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
  • 09 Kasım 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Mütarekesi'nin 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl 11’ncisi düzenlenen Mütareke Spor Şenlikleri’nde derecelere girenler, ödüllerine kavuştu. Turnuvalarda 75 takım, bin 505 sporcu yarıştı.

Mudanya Mütarekesi’nin 95’inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11’ncisi düzenlenen Mütareke Spor Şenlikleri’nde derecelere girenlerin ödülleri verildi. Mudanya Mütarekesi'nin 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen şenliğin ödül töreni, Mudanya Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Tekvando, Yıldız Erkekler Hentbol, Çocuk Tenisi, Briç, Sokak Basketbolu, Veteranlar Tenis Turnuvası, Karate, Voleybol, Basketbol Minikler turnuvalarının dereceye girenleri ödüllerine kavuştu. Turnuvalarda 75 takım, bin 505 sporcu yarıştı. Sporculara ödüllerinin takdim edildiği törene Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, sporcular ve aileleri katıldı. Turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara ve antrenörlere gösterdikleri özveri ile mücadeleden dolayı teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim’ anlayışıyla,  biz de, göreve geldiğimiz günden bu güne Mudanya’yı  temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla yönetmenin gururunu yaşıyoruz. Mudanya’mızın adını tarih, kültür ve turizm değerlerinin yanı sıra spora ve sporcuya verdiği değerle de tüm Türkiye ve dünyaya duyurmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
11. MÜTAREKE SPOR ŞENLİKLERİ’NDE YARIŞTILAR
Tekvando müsabakalarında Minik Erkekler’de Kestel Orbay Spor Kulübü birinci olurken, Emek Spor Kulübü; Minik Bayanlar, Yıldızlar ve Genel Klasman kategorisinde lider oldu. 16 takımın katıldığı turnuvada 538 sporcu yarıştı.  Sokak Basketbolu’nda Bahçeşehir Koleji dördüncü, Mavi Dünya Koleji üçüncü, Sınav Koleji ikinci ve Turhan Tayan Anadolu Lisesi ise birinciliği alırken, turnuvaya, 10 takım 62 sporcu katıldı. Hentbolda 5 takım 38 oyuncu yarışırken, Minik Erkekler’de Mudanya Polisgücü A Takımı, Yıldızlar Erkekler’de ise Meltem Koleji kupa sahibi oldu. Veteranlar Tenis Turnuvası’nda 14 sporcu yarışırken, Tek Erkekler Kategorisi’nde Hüsamettin Güner, Çiftler’de ise Hüsamettin Güner ve Yusuf Çopuroğlu liderliği aldı. Karate turnuvasında 19 takım 535 sporcu kıyasıya yarışırken, Dojo Spor Kulübü dördüncü, Mert Karate Spor Kulübü üçüncü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ikinci, Ayhan Spor Kulübü birinci oldu. Veteranlar Voleybol Turnuvası’nda 10 takım 85 sporcu yarışırken, Jandarmagücü dördüncü, Mudanya Gençlik Spor üçüncü, Buskispor ikinci ve Çayönü Spor birinciliği alırken, turnuvanın centilmen takımı Sahil Güvenlik oldu. Minikler Basketbol Şöleni’nde ise 8 takımdan 50 sporcu potada yarıştı. Müsabakalarda Mudanya Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü dördüncü, Tofaş Nilüfer üçüncü, Mudanya Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Tofaş Merkez birinciliği aldı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık