solyanreklam
sagreklam

MÜTAREKE KUTLAMALARINA HALUK LEVENT İLE COŞKULU FİNAL

MÜTAREKE KUTLAMALARINA HALUK LEVENT İLE COŞKULU FİNAL

MÜTAREKE KUTLAMALARINA HALUK LEVENT İLE COŞKULU FİNAL
  • 12 Ekim 2017, Perşembe 0:00

Kurtuluş Savaşı’nın “Barış Mührü” niteliğindeki Mudanya Mütarekesi’nin 95’inci yıldönümü kutlamaları finalinde sahne alan rock müziğinin sevilen seslerinden Haluk Levent, Mütareke Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı.  

Cumhuriyete giden yolun en önemli zafer duraklarından biri olan Mudanya Mütarekesi’nin 95’inci yıldönümü kutlamaları dördüncü ve son gününde düzenlenen Barış ve Kardeşlik Yürüyüşü ve Haluk Levent konseri ile son buldu. İskele Meydanı’nda Mudanya ve Beyarmudu Belediyeleri Halk Dansları Topluluklarının gösterileri ile başlayan kutlamalar, 500 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı ile gerçekleştirilen Barış ve Kardeşlik Yürüyüşü ile devam etti. İskele Meydanı’ndan büyük coşku ve katılım ile gerçekleşen yürüyüş Mütareke Meydanı’nda son buldu. Mütareke Meydanı’nı dolduran binlerce kişi Haluk Levent konseriyle Mütareke coşkusunu hep birlikte yaşadı.
“SONSUZA DEK MÜCADELE EDECEĞİZ”
Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve tüm şehitleri anarak konuşmasına başlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’dan barış diye haykırmaya devam edeceklerini söyledi. Bu uğurda sonsuza dek mücadele edeceklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Mudanya Mütarekesi’ni herkesin bilmesi gerekiyor. Mudanya’dan yaptığımız bu haykırış ülkemizin her karışında karşılığını bulacaktır” dedi. “Mühürlü Cumhuriyeti asla mühürsüz bir geleceğe teslim etmeyeceklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Sanata sahip çıktığımız gibi Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkan sanatçılarımızı da bağrımıza basmaya, onları sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
BİNLER MÜTAREKE MEYDANI’NDA BULUŞTU
Konuşmaların ardından sahne alan rock müziğinin güçlü sesi Haluk Levent, sahne performansı ve enerjisiyle Mütareke Meydanı’nı dolduranları kendisine hayran bıraktı. Şarkılarını Mudanyalılar ile birlikte seslendiren Haluk Levent, zaman zaman sahneden inerek seyircilerin arasında şarkılarını seslendirdi. Elfida, Ankara, Aşkın Mahpushane, Uçak Yaparım, Bir Fırtına Tuttu Bizi gibi şarkı ile türkülerin yanı sıra Ahmet Kaya ve Cem Karaca şarkılarını da seslendiren Haluk Levent, gecenin finalini düzenlemesini yeniden gerçekleştirdiği İzmir Marşını binlerce kişi ile seslendirerek yaptı. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık