solyanreklam
sagreklam

MÜTAREKE ETKİNLİKLERİ İKİNCİ GÜNÜYLE DEVAM ETTİ

MÜTAREKE ETKİNLİKLERİ İKİNCİ GÜNÜYLE DEVAM ETTİ

MÜTAREKE ETKİNLİKLERİ İKİNCİ GÜNÜYLE DEVAM ETTİ
  • 13 Ekim 2016, Perşembe 0:00

Mudanya Mütarekesi’nin 94’üncü yıldönümü etkinlikleri ikinci günüyle devam etti. Sergi, imza günü, halk oyunları gösterileri ve voleybol turnuvasıyla süren etkinlikler İlkay Akkaya konseriyle noktalandı.

Mudanya Mütarekesi’nin imzalanışının 94’üncü yıldönümü kapsamında Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler tüm coşkusuyla devam ediyor. Tüm gün süren etkinliklerle Mütareke ruhunu tüm yurttaşlara aşılamayı sürdüren Mudanya Belediyesi, Mudanya’nın tanıtımına da katkı vermeye devam ediyor.
HALK OYUNLARI GÜZELYALI MAHALLESİ’NDE
Mudanya Belediyesi’nin kardeş şehirleri KKTC Beyarmudu Belediyesi ve Romanya Mecidiye Belediyesi Halk Dansları ekipleri Güzelyalı Mahallesi’nde gösterilerini sergiledi. Güzelyalı Mahallesi’nde ilgiyle karşılanan ekipler mahalle halkıyla da bol bol sohbet etti.
İMZA VE SERGİ GÜNLERİ İLGİ GÖRDÜ
Etkinlikler kapsamında 22 ve 23’üncü dönem Bursa Milletvekili Kemal Demirel Mütareke Meydanı’nda “Umut” adlı şiir kitabını imzalarken, Fatoş Pekseren ise, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde “Girit İzinde Mudanya” temalı fotoğraf sergisini gerçekleştirdi.  CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, belediye meclis üyeleri Hayati Samast, Hüseyin Esen ve Servet Usta imza günü ve fotoğraf sergisini ziyaret ederek, Demirel ve Pekseren’e teşekkür ettiler.
VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI
Mudanya Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 10’uncu Mütareke Spor Oyunları kapsamında organize edilen Kurumlar arası Voleybol Turnuvası düzenlenen törenle başladı. Törene Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, belediye meclis üyesi Hayati Samast, GHSİM Vekili Fikri Boyraz ve sporseverler katıldı. İlçe Spor Salonu’nda düzenlenen, yaklaşık bir ay sürecek ve sekiz takımın mücadele edeceği turnuvanın final karşılaşması 1 Kasım Salı günü gerçekleşecek.
İLKAY AKKAYA İLE DÜETLİ FİNAL
Mütareke etkinliklerinin ikinci günü Mütareke Meydanı’nda düzenlenen özgün müziğin önemli seslerinden İlkay Akkaya konseriyle noktalandı. Söylediği şarkılarla sevenlerine güzel bir akşam yaşatan Akkaya, eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendirdi. Konserin finalinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile kısa bir düet yapan Akkaya, Mudanya’ya tekrar gelmek istediğini söyledi.  Akkaya’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Türkyılmaz, “Mudanya’dan yaktığımız barış ateşini tüm ülkemize yayacağız. Barış bayramını hep beraber gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık