solyanreklam
sagreklam

Mükemmelliğe Yolculuğumuz Devam Ediyor!

Beşiktaş Belediyesi, EFQM Küresel Mükemmellik Endeksi’nde Bronz Kategoride...

Mükemmelliğe Yolculuğumuz Devam Ediyor!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi EFQM Küresel Mükemmellik Endeksi’nde Bronz Kategoride!

EFQM Küresel Mükemmellik Endeksi; sürdürülebilir mükemmellik yolculuklarında dünyanın en iyi performans gösteren kuruluşlarını tanıyarak onaylamayı temel görevi olarak belirlemiş olan EFQM tarafından geliştirilen çok amaçlı bir platformdur. Endeks sadece bundan ibaret olmayıp; kurumlara, sahip oldukları en iyi model ve rol model uygulamalarını sergileyerek kurumsal varlıklarını daha da görünür kılma, diğer kurumlarla kendilerini kıyaslayarak değerlendirme yapabilme ve EFQM tanıma planını da aşarak sahip oldukları düzeyi ileri taşıma olanaklarını sunmaktadır.

EFQM Küresel Mükemmellik Endeksi, sürdürülebilir mükemmellik yolculuklarında dünyanın en iyi performans gösteren kuruluşlarını değerlendirerek;
Platin (700 puan üzeri),
Altın (600 puan üzeri),
Gümüş (500 puan üzeri),
Bronz (300 puan üzeri) seviyelerinde tanır ve duyurur. Endeksin en önemli kurulma amacı ise uluslararası düzeyde kıyaslama veri tabanının oluşturulmasıdır.

EFQM modeli kullanan 30.000 üzeri kuruluş arasından 1045 kuruluş, endekste yer almaya hak kazanmıştır. Bunlardan ise sadece 77 tanesi uluslararası kamu kuruluşlarıdır. Değerlendirmeler sonucunda Beşiktaş Belediyesi de bu kuruluşların arasına girerek; EFQM Küresel Mükemmellik Endeksi’nde Bronz Kategoride en iyi performans gösteren kuruluşlardan biri olmaya hak kazanmıştır.

Detaylı Bilgi İçin:
 www.globalexcellenceindex.org


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık