Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinin muhtelif mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.

Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00
13.08.2018
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü Pamukkale ilçesi içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 10:00- 20:00 saatleri arasında Kavakbaşı, Kocadere, Eldenizli, Yeniköy, Küçükdere, Pamukkale ve Develi mahalleleri ile Sarayköy ilçesinin Ada, Caber ve Köprübaşı mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.