solyanreklam
sagreklam

Muhtarlıklar Dairesi, Salihli'de Vatandaşları Dinledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde Yeniköy, Derbent ve Çelikli halkı ve muh...

Muhtarlıklar Dairesi, Salihli'de Vatandaşları Dinledi
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde Yeniköy, Derbent ve Çelikli halkı ve muhtarları ile bir araya gelen ekipler; Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ hizmetleri hakkında vatandaşların görüşlerini dinledi, istek ve talepleri ilgili dairelere aktardı.

İl genelinde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje, yatırım ve hizmetlerin ardından mahalle halkı ve muhtarlarla bir araya gelen Muhtarlıklar Dairesi ekipleri, Salihli ilçesini ziyaret etti. Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Sarıgöz, Derbent Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıkaya, Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça ve vatandaşlarla bir araya gelindi. Periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama, mezarlık temizlikleri, toplu taşıma hizmetlerinin yanı sıra, kendileri için büyük önem arz eden içme suyu sondajı, altyapı projeleri ve yollarda gerçekleştirilen çalışmalardan mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Görüşmeler esnasında vatandaşlar tarafından dile getirilen istek ve talepler de ilgili dairelere aktarılarak, konu hakkında bilgilendirildi. Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, mahalle ziyaretlerine devam edeceği belirtildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık