solyanreklam
sagreklam

MUHTARLAR GÜNÜ MUDANYA’DA TÖRENLE KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ MUDANYA’DA TÖRENLE KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ MUDANYA’DA TÖRENLE KUTLANDI
  • 19 Ekim 2016, Çarşamba 0:00

19 Ekim Muhtarlar Günü Mudanya’da düzenlenen törenle kutlandı. Gerçekleşen törenin ardından muhtarlar Mudanya Belediyesi’nin verdiği yemekte bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü Mudanya’da düzenlenen törenle kutlandı. İskele Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun gerçekleştiği törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyelerinin yanı sıra, siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç, muhtarlığın Osmanlı'dan Cumhuriyet'e taşınan ender kanunlardan biri olduğuna vurgu yaptı. Muhtarların köy ve mahalle sakinleri ile devlet arasında bir köprü görevi gördüğünü ifade eden Tamaç, “187 yıllık geçmişi olan muhtarların günümüze yakışır şekilde hizmet vermesi için yeni bir köy ve mahalle kanununa ihtiyaç vardır” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Tarihi Mudanya Bandosu mini konser verirken, Mudanya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Mudanya Güneşi ekibide gösterilerini sundu.
“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”
Gerçekleşen tören sonrasında mahalle muhtarları Mudanya Belediyesi’nin verdiği yemekte bir araya geldi. Muhtarlarla gündemi değerlendirmek, değişen yasalar konusunda bilgilendirme yapmak ve sorunları dinlemek adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Çok önemli bir görev üstlenmiş bulunuyoruz. Mudanya’nın bütün sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte çalışarak çalışmayı sürdüreceğiz. Bu bağlamda köy ve mahallenizdeki sorunları bizlere ulaştırın ve bu sorunlara birlikte çözüm bulalım” dedi. Muhtarlara yönelik eğitim seminerlerinin de devam edeceğini sözlerine ekleyen Türkyılmaz, tüm muhtarların gününü kutladı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık