solyanreklam
sagreklam

Muhtar Kayacan, 'MASKİ Sayesinde Güzel Hizmetlerle Tanışıyoruz'

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Temrek Mahallesi’nde yapımı devam eden cami inşaatına kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı döşeyerek altyapı ihtiyacını...

Muhtar Kayacan, 'MASKİ Sayesinde Güzel Hizmetlerle Tanışıyoruz'
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 19:24

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Temrek Mahallesi’nde yapımı devam eden cami inşaatına kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı döşeyerek altyapı ihtiyacını giderdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaptığı hat döşeme çalışmalarıyla vatandaşların altyapı gereksinimlerine hızla cevap veriyor. MASKİ, Köprübaşı ilçesine bağlı Temrek Mahallesi’nde yapımı devam eden cami inşaatında kanalizasyon ve içme suyu hattı döşedi. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen hat döşeme işlemiyle, camiye sağlıklı altyapı kazandırıldı. MASKİ İlçe Şefi Enver Çetin, Mahalle Muhtarı ile çalışmaları yakından takip etti.
Muhtar’dan MASKİ’ye Teşekkür
Temrek Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kayacan, “Mahallemize kazandırılan yeni camimizin inşaatı devam ediyor. MASKİ yetkilileri de bizlere destek olarak camimize hem kanalizasyon hem de içme suyu şebeke hattı döşedi. Mahalleli olarak bu hizmetten çok memnun kaldık. Verimli bir çalışma yaptılar. MASKİ sayesinde güzel hizmetlerle tanışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık