solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’YA BEŞİKTAŞ ZİYARETİ!

MUDANYA’YA BEŞİKTAŞ ZİYARETİ!

MUDANYA’YA BEŞİKTAŞ ZİYARETİ!
  • 05 Mayıs 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret eden, İstanbul’un CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar, CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız ve partililer, daha sonra Mudanya’daki esnafı gezdi.

 

İstanbul’un CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar, Bursa ziyareti kapsamında, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarete, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Aydın, Beşiktaş Belediye Başkanı’nın Bursa’daki yakın arkadaşı İşadamı Gürel Yılmaz ve beraberindeki partililer katıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bugün çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hem tuttuğum takım olan Beşiktaş’ın, hem de İstanbul’un kalbi olan Beşiktaş İlçesi’nin Belediye Başkanı arkadaşımı ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. Bizler sosyal demokratlar olarak, Türkiye’nin kentlerini en iyi şekilde yönetmek, insanlarımızın mutlu olması için yapılması gerekenleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar vatandaşlarımızın daha yaşanabilir kentlerde yaşaması için var gücümüzle çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Beşiktaş belediye başkanımız bizlerden daha şanslı, daha önceki yıllardan gelen bir belediye tecrübesi var. Biz 25 yıl aradan sonra ilk kez belediyeyi kazandık. Bazı zorluklar olmasına rağmen bizlerin büyük başarıları, tüm Türkiye’de bilinen noktadadır. Ben Mudanya Belediye Başkanı olarak, Beşiktaş Belediyesi ile kardeş belediye olarak, işbirliğimi sonsuza kadar devam etmesini istiyorum. Birlikte halkımız için yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Halkımızın ve toplumların yararına olacak tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

 

HAZİNEDAR: BAŞKAN TÜRKYILMAZ’IN BAŞARISI TARTIŞILMAZ!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar da, Mudanya’nın çok önemli bir özelliğinin bulunduğuna dikkati çekerek, “Mudanya’nın çok önemli bir özelliği bulunuyor. Mudanya’yı AKP’li belediyeden, CHP olarak belediye başkanlığı görevini, çok uzun yıllar sonra CHP teslim almıştır. Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ın bunda çok büyük başarısı bulunmaktadır ve ayrıca ekibiyle bu başarıyı yakalamışlardır. Büyük bir zoru başararak Mudanya Belediyesi’ni AKP’den teslim almışlardır. Bursa ziyaretimiz kapsamında hem Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etmek istedik, hem de Bursa’dan aldığımız bir davete katılmak üzere Mudanya ya geldik.  Özgürlükçü, sosyal demokrasinin zirvesinden, Beşiktaş’tan yani İstanbul’un tam kalbinden geliyoruz. Değerlerimizi, sosyal demokrat değerlerimizi Türkiye’nin her noktasına taşımaya dair bir heyecanımız ve bir hedefimiz var” diye konuştu. Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar, “Seçim öncesi şüphesiz, Türkiye’nin her noktasında Beşiktaş’ın çok daha fazla anlamı var. İstanbul’un kalbi olan Beşiktaş’ın nereye gitsek Beşiktaş’ı söylediğimizde, çarşıyı söylediğimizde herkesin yüzünde güller açıyor. Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı herkesin ikinci takımı olan Beşiktaş sporda da, ama en önemlisi de siyasette temsil ettiği değerlerle herkesin takımı olmuştur Beşiktaş.  Bizde toplumun her noktasına dokunmaya çalışıyoruz. Bugün de Mudanya Belediyesine gelerek Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ı ile birlikte, il başkanımız ve milletvekili adaylarımızla ziyaret ettik ve sokağa birlikte çıkarak Mudanyalı yurttaşlarımızla birlikte olduk. Burada sizlerle birlikte olmaktan inanılmaz büyük bir keyif aldık” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık