ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

• 05 Mayıs 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfaltı bozulan ana arterler, sokak ve mahalle aralarında onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekip ve araçlarla yapılan yol düzenleme ve asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirten, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”İlçemizde bozulan yolların tamir, bakım ve onarımı ile asfalt yama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüzce devam çalışmalar kapsamında, bozuk yollar, sokaklar ve yama gereken tüm bölgelerde asfalt ve yama yapılarak, Mudanyalı hemşerilerimizin daha temiz ve daha düzenli bir Mudanya’da yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün programı kapsamında, asfalt kaplama ve yama ihtiyacı olan tüm bölgelerde onarım çalışmalarımız devam edecek. Amacımız daha yaşanabilir ve daha temiz bir Mudanya yaratmaktır” diye konuştu.