solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’NIN YILDIZLARINDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

MUDANYA’NIN YILDIZLARINDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

MUDANYA’NIN YILDIZLARINDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 24 Mart 2017, Cuma 0:00

Geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonu olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, bu yıl da Bursa Şampiyonu olarak Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

4-7 Mayıs tarihlerinde Yalova’da gerçekleştirilecek grup maçları öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Ramazan Erkoç, Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Kaya da katılım gösterdiği ziyarette, yıldız kızlar Türkyılmaz’a bugüne kadar verdikleri destekten dolayı da teşekkür ettiler. Antrenör Merve Atak ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Kaya ile birlikte çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren yıldız kızlar bu yılda Türkiye Şampiyonu olarak kupayı Mudanya’ya getireceklerinin sözünü verdiler.
“SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN GÖREVİ”
Aldıkları başarıdan ve gösterdikleri centilmenlikten dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Başkan Türkyılmaz, çocuklara sahip çıkılmasının herkesin en büyük görevi olduğunu dile getirdi. Çocuklara sağlıklı bir gelecek bırakmak için çalıştıklarının da altını çizen Türkyılmaz, “İnanıyorum ki başarınızı bu yılda devam ettirerek Yalova’daki grup maçlarının ardından Samsun’da gerçekleşecek olan final maçlarında Türkiye Şampiyonu olup kupayı kazanacaksınız. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlere desteğimizi sürdüreceğiz. Mudanya’mızı ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize de inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık