solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’NIN YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ AÇILIYOR

MUDANYA’NIN YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ AÇILIYOR

MUDANYA’NIN YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ AÇILIYOR
  • 14 Mart 2017, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı gerçekleştirilen Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi 16 Mart Perşembe günü kapılarını açıyor.

Gençlerin ve kadınların yaşam kalitesini arttırmayı, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak adına çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı tamamlanan Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’nin katılacağı törenle hizmete açılıyor.
AÇILIŞ 16 MART PERŞEMBE GÜNÜ
Sosyal aktivitelerin, sergilerin, sportif faaliyetler ve kursların yapıldığı bir merkezi hayata geçireceklerine vurgu yapan Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz, sosyal belediyeciliği daha da ileriye götürerek hizmetlerini arttırarak sürdürdüklerini belirtti. Şubat ayı başında kurs kayıtlarının alındığını ve kurs çalışmalarının başladığını belirten Türkyılmaz, merkezde gençlere yönelik kursların da yapılacağını sözlerine ekledi.
16 Mart Perşembe günü saat: 14:00’da düzenlenecek tören ile kapılarını açacak olan merkez binasında Hobi ve Sanat Atölyeleri, Kadın Dayanışma Evi, Öğrenci Etüt Evi, Kütüphane, Sergi Salonları, AÇEV Çocuk Oyun Odası ve Gençlik Aktivite ve Spor Salonu bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık