solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA CEMEVİ ARSA TAHSİS PROTOKOLÜ İMZALANDI

MUDANYA’DA CEMEVİ ARSA TAHSİS PROTOKOLÜ İMZALANDI

MUDANYA’DA CEMEVİ ARSA TAHSİS PROTOKOLÜ İMZALANDI
  • 10 Mart 2017, Cuma 0:00

Mudanya’da yapılacak olan Cemevi / Vakıf Binası için Mudanya Belediyesi ile Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı arasında arsa tahsis protokolü imzalandı.

Mudanya’da yapımı gerçekleşecek olan Cemevi / Vakıf Binası için Mudanya Belediyesi ile Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı arasında arsa tahsis protokolü imza altına alındı. Belediye başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Yaman, Alevi Kültür Derneği Mudanya Şube Başkanı Hüseyin Hayırlı’nın yanı sıra belediye meclis üyeleri Ali Polat, Servet Usta ve dernek üyeleri katıldı.
“EN ANLAMLI İMZALARDAN BİRİ”
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Yaman’ın imza altına aldığı protokol sonrası konuşan başkan Türkyılmaz, “Bu imza hayatımda attığım en anlamlı imzalardan bir tanesidir. Alevi yurttaşlarımız kendilerine ait sosyal tesis ve Cem Evine kavuşacaklardır. Alevi yurttaşlarımıza verdiğimiz sözümüzün ilk adımını atmış olduk. Umuyorum ki en kısa zamanda Cemevi’mizi el birliği ile yaparak hizmete sunacağız” dedi. 
“TARİHİ BİR OLAY YAŞIYORUZ”
Attıkları imzalar ile Mudanya’da tarihi bir olay yaşadıklarını söyleyen Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Dursun Yaman ise, Cemevi yeri kazanım çalışmaları için desteğini esirgemeyen başkan Türkyılmaz ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti. İmzalanan protokol neticesinde 1.011 m2’lik arsa 25 yıllığına vakıfa tahsis gerçekleşirken, Mudanya Belediyesi bir ay içerisinde arsanın teslimini gerçekleştirecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık