solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’NIN TRAFİK YOĞUNLUĞUNA OTOPARKLI ÇÖZÜM

MUDANYA’NIN TRAFİK YOĞUNLUĞUNA OTOPARKLI ÇÖZÜM

MUDANYA’NIN TRAFİK YOĞUNLUĞUNA OTOPARKLI ÇÖZÜM
  • 23 Ekim 2014, Perşembe 0:00

MUDANYA’NIN TRAFİK YOĞUNLUĞUNA OTOPARKLI ÇÖZÜM 
Mudanya Belediyesi, ilçede yıllardır yaşanan trafik sorununa çözüm bulmak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Demirhane bölgesinde bulunan dolgu alanı 2 bin adet araç kapasiteli otoparka dönüştürüldü. İlçeye günü birlik gelecek olan araç sürücülerinin ilçe merkezine girmeden araçlarını park edeceği Demirhane bölgesindeki otopark ücretsiz hizmet verecek. İlçe girişine yön tabelalarının da dikildiği otoparka ilişkin bilgi veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya için yıllardır büyük sıkıntı yaratan trafik yoğunluğuna ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

TÜRKYILMAZ: TRAFİK SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN 7 AYDIR FAZLA MESAİ YAPIYORUZ

Türkyılmaz, trafik yoğunluğunun yarattığı olumsuz etkileri asgariye indirmek amacıyla belediye olarak yoğun bir mesai harcadıklarını kaydeden Türkyılmaz, ilçedeki otopark sıkıntısının yıllardan beri önemli bir sorun olduğunu bu sorunun giderilmesine yönelik olarak da 7 aydan bu yana fazla mesai yaptıklarını kaydetti.

MUDANYA’DA 7/24 BEDAVA OTOPARK

Türkyılmaz, "Oto park sorununu çözümlemek amacıyla 2 bin araçlık otopark oluşturduk. Böylece ilçe içinde oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçmeyi hedefledik. Özellikle hafta sonları, Bursa’nın en popüler ilçesi olan Mudanya olağanüstü bir insan ve araç yoğunluğuna maruz kalmaktadır. Bu yüzden Belediye olarak ilçe girişinde geniş bir otopark yapımının doğru bir seçim olacağı düşüncesi ile Demirhane mevkiindeki dolgu alanını otoparka dönüştürdük. Oto parkımız tamamen ücretsiz olarak halkımıza hizmet verecek. Çevre tretuvarlarının yapımını tamamladık’’ dedi. 

YAKINDA HİZMETE AÇILACAK

Oluşturulan otopark içinde vatandaşların oturup dinlenebilecekleri oturma gruplarının oluşturulmasının devam ettiğini ve aydınlatma çalışmalarının da önümüzdeki günlerde tamamlayacaklarını belirten Türkyılmaz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini ve önemli bir sorunun da çözülmüş olacağını sözlerine ekledi.

MUDANYA ÇİÇEK AÇTI

Mudanya Belediyesi, kış aylarına girmeye az bir süre kala ilçedeki çevre düzenleme faaliyetlerine de ağırlık verdi. Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki park, bahçe, dinlenme alanları ile orta refüjlerdeki ekim yerlerini rengârenk kış çiçekleriyle donattı. Çevre düzenleme çalışmalarının bununla da sınırlı kalmayacağını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, ‘’Belediye olarak ilçemizin her yerini kış çiçekleri ile güzelleştirmeye çalışıyoruz. Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde ilçemizin güzel görünmesini sağlıyoruz’’ diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık