solyanreklam
sagreklam

MUDANYA'NIN EN BÜYÜK HEDEFİ TURİZMLE KALKINMA

MUDANYA'NIN EN BÜYÜK HEDEFİ TURİZMLE KALKINMA

MUDANYA'NIN EN BÜYÜK HEDEFİ TURİZMLE KALKINMA
  • 12 Aralık 2014, Cuma 0:00

MUDANYA'NIN EN BÜYÜK HEDEFİ TURİZMLE KALKINMAK  

Mudanya Belediyesi, İzmir’de katıldığı Uluslararası Trawel Turkey Fuarı’ndan sonra gözünü İstanbul’da yapılacak en büyük fuar olan EMİTT Fuarına dikti.

İzmir’de katıldığı Uluslararası Trawel Turkey Fuarı’ndan sonra turizm alanında çalışmalarını hızlandıran Mudanya Belediyesi, Mudanya’nın değerlerinin gün yüzüne çıkarılmasında kararlı çalışmalarını sürdürüyor. Mudanya’nın gelişmesini ve hedeflerine ulaşmasını sağlayabilmek için önündeki en önemli seçeneğin turizm olduğunu dile getiren Mudanya Belediyesi Turizm Komisyonu Başkanı ve meclis üyesi Hüseyin Esen turizm komisyonu adına yaptığı açıklamasında, Mudanya Belediyesi olarak katıldıkları İzmir fuarından dünyanın en iyi zeytinlerinin yetiştirildiği Mudanya zeytin ve zeytinyağının da tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarını ifade etti.
“MUDANYANIN DEĞERLERİ TANITILIP KORUNACAK”
Konunun en büyük destekçisi olduğu için Mudanyalılar adına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın da teşekkür eden Esen, “Bizler kendi kimliğimizi kaybetmeden, halkın örf ve adetlerini koruyarak, çeşitli ürün zenginlikleri ile tarihi değerlerimizi koruyup tanıtarak hedefe ulaşmak zorundayız" dedi. Bu konuda Mudanyalıların da desteklerini alarak çalışmalar yapacaklarını belirten Esen, Mudanya’nın tanıtıma önemli katkı koyacaklarını ifade etti.
“İZMİR FUARI PRESTİJİMİZİ ARTTIRDI”
İzmir’de gerçekleştirilen turizm fuarına katılımın hem belediyeye hem de Mudanya’ya prestij kazandırdığını sözlerine ekleyen Esen, “ Turizm konusunda hedefe ulaşmanın en önemli ve en etkin yolu bu tür önemli fuarlara katılmaktır. Mudanya’nın tüm değerlerinin tanıtılması ve bu tanıtımlarda ilçemizde bulunan Turizm dinamikleri ile ortak çalışma yapmak çok önemlidir” dedi. Kazakistan Sağlık Turizm Fuar’ından sonra katıldıkları Travel Turkey Turizm Fuarında aldıkları olumlu tepkileri değerlendiren Esen, “Standımıza ve bizlere gösterilen ilginin yoğunluğu ne kadar doğru bir karar aldığımızın göstergesi olmuştur. Mudanya Mütarekesi ve Girit dantellerimiz fuara katılan yabancı firmalar ve vatandaşlar tarafından çok büyük bir ilgiyle karşılanması ve bizlere ilerisi için takip edilecek turizm çizgimizin belirlenmesini sağladığı gibi umut ışığı olmuştur" dedi.
“HEDEF İSTANBUL EMİTT FUARI”
Mudanya'nın değerlerine gösterilen ilgi ve düşüncelerin Mudanya Belediyesi olarak doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirten Esen ," Şimdi bir diğer ulaşmak istediğimiz hedefimiz 30 Ocak-02 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Emitt Turizm fuarına katılmaktır. Burada da ilçe değerlerinin tanıtımını yapacağız. Bizlere bu konuda destek veren belediye Başkanımız ile meclis üyelerimize ve tüm katılım sağlayan otel sahiplerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık