solyanreklam
sagreklam

Türkyılmaz, “Sizleri kimseye muhtaç etmeyeceğiz”

Türkyılmaz, “Sizleri kimseye muhtaç etmeyeceğiz”

Türkyılmaz, “Sizleri kimseye muhtaç etmeyeceğiz”
  • 13 Aralık 2014, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanlığı Parti Okulu’nun organize ettiği Vefa projesi kapsamında yaşlılar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve eşi Gülbahar Türkyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı Parti Okulu’nun parti içi eğitimler kapsamında oluşturduğu “Vefa” projesi ile yaşlılar ile buluştu. Tirilye Gardenya Cafe’de düzenlenen kahvaltıya CHP İlçe Başkanı Selahattin Avcı’nın yanı sıra CHP Belediye Meclis Üyesi Akın Poroy ve CHP’li bayanlar katılım sağladı. Nermin Kurdaş, Meltem Core Alat, Erkan Alat, Leyla Savaş ve Osman Gültekin’den oluşan proje grubu 75 yaş üzeri yaşlıları bir araya getirerek, onlara güzel gün yaşattılar. Gerçekleşen Vefa projesi ile parti içi eğitimlerin devam ettiğini dile getiren Proje Danışmanı Fatma Çakır, emeği geçenlere teşekkür etti. Gerçekleşen projenin diğer projelerin gelişmesi açısından önemli olduğuna vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Selahattin Avcı, “Yaşlılarımız ile bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.  
“SİZLERE VEFA BORCUMUZ VAR”
Proje kapsamında kahvaltıya katılan yaşlılar ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “2015 yılında bir projemiz başlayacak. Yaşlılarımız hiç kimseye muhtaç olmayacak. Onların artık bir belediye başkanı var. 2015 yılında söz verdiğimiz evde bakım projesi hayata geçecek. Her ihtiyacınıza koşacağız” ifadelerini kullandı. “Sizler bizleri bu günlere getirdiniz. Bizimde sizlere vefa borcumuz var” diyen Türkyılmaz, “Bundan sonra sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Sizleri asla kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Çalışmayı yapan yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Türkyılmaz ve partililer kahvaltı sonrasında yaşlılara hediye paketleri vererek teşekkür ettiler. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı sohbetlerde, Türkyılmaz ve partililer yaşlıların istek ve dileklerini de dinledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık