MUDANYALILAR NEFES ALACAK

• 03 Mart 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı doğasıyla, yeşiliyle ve çevre düzeniyle yaşanabilir bir kent yapabilmek amacıyla önemli projelere imza attıklarını ifade etti. Başkan Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında çöp ve molozlardan arındırılan Agah Bursalı Mudanya Kreşi Hatıra Ormanı’nda incelemelerde bulundu. Agah Bursalı Mudanya Kreşi Hatıra Ormanı’nın yaklaşık 7 dönümlük alana sahip olduğunu belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Daha önce çöp ve molozlarla dolu kötü bir görünüme sahip olan, ağaçları bakımsız, çevre düzeni yapılmamış olan bu alanı tertemiz hale getirdik. Agah Bursalı Mudanya Kreşi Hatıra Ormanı’mıza toplam 150 fidan dikerek, burayı Mudanyalıların nefes alabileceği bir yer haline getireceğiz. Yaz aylarında Mudanyalılar burayı piknik, yürüyüş ve seyir alanı olarak kullanabilecek” dedi. Başkan Türkyılmaz, inceleme gezisinin ardından Park ve Bahçeler Müdürü Okan Belen ve ekibiyle birlikte çam fidanı dikti.