solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

DİNÇ SPOR PLAY-OFF AŞKINA

Mudanya Belediyesi
  • 01 Mart 2015, Pazar 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı, Muğla Yalıkavak Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı. Mücadelenin bol olduğu karşılaşmayı Mudanya temsilcisi kaleci Yaren’in müthiş oyunu ile 25-18 kazanarak play-off iddiasını sürdürdü.

Mudanya Spor Salonu’nda oynanan Türkiye Bayanlar Hentbol 2.’Lig’i karşılaşmasında Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü, Muğla Yalıkavak Belediye Spor Kulübü’nü güzel bir oyunla mağlup etmeyi başardı. Osman Köse ve Erdem Koca’nın yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Yalıkavak 3-0 öne geçti. İki takımında sert savunma yaptığı karşılaşmanın ilk yarısında kaleci Yaren’in 7 metre atışlarındaki kurtarışları maça damga vurdu. İlk yarının son 10 dakikasına 5-5 eşitlikle girilirkeni Mudanya temsilcisi ilk yarıyı 12-10 önde bitirdi.
DİNÇSPOR FARKI KORUDU  
İkinci yarıya temkinli başlayan Mudanya’nın sultanları karşılaşmada 5 farklı öne geçti. Sert geçen ikinci yarıda aradaki farkı korumayı başaran Mudanya’nın sultanları kaleci Yaren’in ikinci yarıdaki kurtarışları ve sert savunma ile karşılaşmayı 25-18 kazanmasını bildi. Play-off yolunda önemli bir galibiyet alan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü, son maçında lider Ankara Metropol Spor Kulübü ile karşılaşacak.
Karşılaşmada Dinç Spor’da Emire 8, Ebru 7 gol atarken, Yalıkavak takımında ise Şeydanur 6 gol ile en çok gol atan isimler oldu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık