solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DAN ESKİŞEHİR’E FARKLI TARİFE: 30-25

MUDANYA’DAN ESKİŞEHİR’E FARKLI TARİFE: 30-25

MUDANYA’DAN ESKİŞEHİR’E FARKLI TARİFE: 30-25
  • 25 Ekim 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’ni güzel oyunu ile 30-25 mağlup etti.  Mudanya Belediyespor’da İlke ile kaleciler Fatma ve Hodziç performanslarıyla ve hırslarıyla göz doldurdu.
           
Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde sahasında Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi ile karşılaşan Mudanya Belediyespor üstün bir oyun ile karşılaşmadan 30-25 galip ayrıldı. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan, Hasan Kılıç ve Kağan Çınar ikilisinin yönettiği karşılaşma dengede başladı. İlk 15 dakikayı 8-6 önde geçiren Mudanya Belediyespor, maçta yakaladığı üstünlüğü ilk yarı boyunca sürdürdü. Kaleci Fatma’nın kurtarışları ve İlke’nin hırslı oyunu ile üstünlüğü bırakmayan Mudanya ilk yarıyı 16-11 önde tamamladı.  
MUDANYA ÜSTÜNLÜĞÜ BIRAKMADI
İkinci yarıya da hızlı ve kontrollü başlayan Mudanya Belediyespor, aradaki farkın kapanmasına izin vermedi.  İkinci yarıda da kaleci Cumhuriye Hodziç’in kurtarışlarıyla birlikte üstünlüğünü perçinleyen Mudanya, diri savunması ve atakları olumlu sonuçlandırmasını bildi. Son on dakikaya 27-20 önde giren Mudanya Belediyespor, karşılaşmadan 30-25 galibiyet ile ayrılan taraf oldu.  Maçın en skorer ismi Mudanya Belediyespor’dan 16 golle İlke olurken, Eskişehir temsilcisinde Fatma 5 golle takımına katkı sağladı.
“ZAMANLA DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Zaman ile takım içindeki uyumun arttığını ifade eden Mudanya Belediyespor Baş Antrenörü Erdal Kaynak, “Uyumumuz arttıkça ortaya güzel oyun ve başarılı sonuçlar çıkıyor. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık