solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA YEŞİL ALAN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

MUDANYA’DA YEŞİL ALAN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

MUDANYA’DA YEŞİL ALAN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
  • 19 Eylül 2017, Salı 0:00

İlçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara her gün bir yenisini ekleyen ve 10 dönümlük alanda ilçenin en büyük park çalışmasını başlatan Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk parkları, spor ve ortak alanların yenileme çalışmalarını da hızla sürdürüyor.
Çalışmaları yerine inceleyen Başkan Türkyılmaz, ilçede boş buldukları her kamusal alanı park ve yeşil alan olarak değerlendirme çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Bademli Mahallesi’nde 10 dönümlük alanda park, yeşil ve spor alanı çalışmalarını başlatan Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda başlattığı yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlçenin en yoğun mahallelerinden biri olan Halitpaşa Mahallesi’ndeki Leylekli Parkı’nı baştan aşağıya yenileniyor. Yeni çocuk oyun grupları, aydınlatma, oturma grupları ve çevre düzenlemesi ile Leylekli Parkın yenilenen yüzüyle mahalle sakinlerine hizmet vereceğini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların ilçe merkezi ve kırsal alanlarda hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.
“TALEPLERİ SIRASIYLA DEĞERLENDİRİYORUZ”
Mudanya’nın geçmişte hor kullandığını ve yeteri kadar yeşil alan bırakılmadığını belirten Türkyılmaz, “İlçemizde boş bulduğumuz her kamusal alanı park ve yeşil alan olarak değerlendirme çabası içerisindeyiz. Ayrıca mevcut alanları da elden geçirerek hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet verir hale getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlardan gelen talepleri de sırasıyla yerine getirdiklerine dikkat çeken Türkyılmaz, “Bu bağlamda projesini tamamladığımız Leylekli Parkımızı da baştan aşağıya yeniliyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için yeşil alanları önemsiyoruz. ilçemize yeni çocuk oyun alanları ve ortak yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık