MUDANYA’DA SENFONİ GECESİ

• 18 Ocak 2016, Pazartesi 0:00

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, bölge konseri kapsamında Mudanya’da konser verdi. Yaklaşık 1,5 saat süren konser Mudanyalıların beğenisini kazandı.

Bursa Devlet Senfoni Orkestrası Mudanya Belediyesi’nin katkılarıyla Mudanyalılar ile buluştu. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve iki bölümden oluşan konserde izleyiciler klasik müziğin keyfini yaşadı. Birinci bölümde Bursa Kent Quartet izleyicileri mest ederken, ikinci bölümde ise Bursa Nefesli Sazlar Beşlisi sahne aldı.  Son bölümde yer alan, Utar Artun’un düzenlemiş olduğu Karahisar Kalesi ve Karadeniz Potpori dinleyicilerden yoğun alkış aldı. Konser sonunda Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası Müdürü Gökçe Özler’e çiçek vererek teşekkür etti.