MUDANYA’DA PARKLAR GÜZELLEŞİYOR!

• 15 Ekim 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parkları yenileyerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gerek Temizlik İşleri Müdürlüğü ve gerekse Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Mudanyalı hemşehrilerimizin daha yaşanabilir ve daha temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü vurguladı. Başkan Türkyılmaz, belediye olarak yapılan tüm çalışmaların “Önce İnsan” anlayışıyla gerçekleştirildiğini, bu kapsamda parkların yenilenmesi çalışmaları ile, ilçe genelindeki tüm çocuk parkları, dinlenme parkları ve spor aletlerinin bulunduğu parkların düzenlemesi yapılarak Mudanyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunulduğunu vurguladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, zaman içerisinde bakım gerektiren parklarda yenileme çalışması yapılarak, Mudanya’nın güzelleştirildiğini vurguladı.