MUDANYA BELEDİYESİ KIŞ SEZONUNA HAZIRLANIYOR!

• 16 Ekim 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış sezonu öncesi asfalt yama gereken sokaklarda asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ömerbey, Halitpaşa ve Hasanbey mahallelerinde asfaltlama çalışması yaparken, program dahilinde ilçede asfalt ve yama gereken tüm sokaklarda, çalışmalarını sürdürecek. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrilerimiz daha yaşanabilir ve daha temiz bir Mudanya’da yaşamaları için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, “Dünya Barış Kenti, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamızda yaşayan hemşehrilerimizin, daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, gerek mahallelerdeki yol ve tretuvar çalışmaları, gerek asfaltlama çalışmaları, gerekse spor ve park alanlarının oluşturulması için, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Kış sezonu öncesi, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, ilçemizde bozulan yolların tamir, bakım ve onarımı ile asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” diye konuştu.