solyanreklam
sagreklam

Mudanya'da Güzel Şeyler Oluyor

Mudanya'da Güzel Şeyler Oluyor

Mudanya'da Güzel Şeyler Oluyor
  • 09 Ekim 2014, Perşembe 0:00

MUDANYA’DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

 Mudanya Mütarekesi’nin 92 yıl dönümü etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Mütareke’nin 92. Yıl dönümü ve barış festivali kapsamında, ‘’Şimdi Mudanya Zamanı’’ başlığıyla düzenlenen etkinlikler ilçede bayram havasında geçiyor.

MÜTAEREKENİN YIL DÖNÜMÜNDE BARIŞ FESTİVALİ

Etkinliklerin ikinci gününde Mudanyalılar,  8 ülkeden gelen halk oyunları ekiplerinin gösterilerine yoğun ilgi gösterdi.  Kardeş şehir Romanya’nın Mecidiye Belediyesi’nin halk oyunları ekibinin de sahne aldığı etkinlikler de hemen her yöreye ait halk oyunları ekiplerinin gösterileri izleyenleri adeta büyüledi. Sırbistan, Makedonya, Kosova, Yunanistan, Gürcistan, Bulgaristan halk oyunları ekiplerinin de sahne aldığı etkinlikte Nilüfer halk dansları ekibi de izleyenlerden büyük alkış aldı.

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM BEYAZ PERDEDE

 Festivalin ikinci gününde profesyonel sanatçıların sokak grafitlileri de büyük beğeni topladı. Yan flüt, akordeon, gitar, çello ve ritim sanatçılarının mini konserleri ile renklenen etkinlik son zamanlarda iyi bir çıkış yakalayan Grup Shoot’ın mini konseri ile devam etti. Mütareke etkinliklerinin ikinci gününde sinemaseverlerde unutulmadı. Uğur Mumcu Kültür merkezinde gösterime giren başrollerini Kadir İnanır ile Türkan Şoray’ın paylaştığı Türk sinemasının klasiklerinden  ‘’Selvi Boylum Alyazmalım’’ filmine Mudanyalıların ilgisi yoğun oldu. Mütarekenin 92. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen  ‘’Şimdi Mudanya Zamanı’’ barış festivali mütarekenin imzalandığı 11 Ekim tarihine dek renkli etkinliklerle sürecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık