solyanreklam
sagreklam

MUDANYA YEREL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

MUDANYA YEREL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

MUDANYA YEREL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
  • 22 Temmuz 2017, Cumartesi 0:00

Mudanyaspor tarafından organize edilen “Yerel Futbol Turnuvası” düzenlenen tören ile başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın açılışında yerel yöneticiler ile Mudanyaspor’un efsaneleri gösteri maçında karşılaştı.  

Mudanyaspor’un uzun yıllardan sonra düzenlediği “Yerel Futbol Turnuvası” düzenlenen tören ile başladı. Yerel yöneticiler ile Mudanyaspor’un efsanelerinden oluşan takımların gösteri maçıyla açılışını gerçekleştirdiği turnuvada 16 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Kaymakamlık Kupası adı altında yapılan turnuvaları yeniden canlandırmak adına böyle bir etkinliği düzenlediklerini ifade eden Mudanyaspor Kulübü Başkanı Hikmet İlhan, “Dayanışmaya en fazla ihtiyacımız olduğu bu zamanlarda umuyoruz ki bu turnuvamız bu amaca ulaşacaktır. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
“MUDANYASPOR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Eskiden Mudanya’nın bütün köylerinde futbol turnuvalarının düzenlediğini ve büyük bir dayanışma örneğinin ortaya konduğunu belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ancak son yıllarda siyasetin spora girmesi ile birlikte, Mudanyaspor’un üzerinde birçok oyun oynandı. İsmini dahi kaybetme noktasına gelen Mudanyaspor’umuza çok ısrarlı çalışma sonrasında yeniden kavuştuk” dedi. Kulüp başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Türkyılmaz, “Uzun yıllardan sonra ilk kez Mudanyaspor’umuzun alt yapısı oluyor. Mudanyaspor’a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteğimizi vereceğiz. Turnuvanın barış ve kardeşlik ruhu içerisinde geçmesini diliyor, takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.  Gerçekleşen turnuvanın birlik, beraberlik ve kardeşliğe katkı sağlamasını temenni eden Kaymakam Faik Oktay Sözer ise, “Dostlukların, kardeşliklerin pekişeceği bir turnuva olacaktır. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından turnuvanın açılış karşılaşması yerel yöneticiler ve Mudanyaspor’un efsaneleri arasında oynandı. Karşılaşmayı efsaneler 2-0 kazandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık