solyanreklam
sagreklam

MUDANYA VE GÜZELYALI’DA KEDİLERE VİLLA TİPİ EV

MUDANYA VE GÜZELYALI’DA KEDİLERE VİLLA TİPİ EV

MUDANYA VE GÜZELYALI’DA KEDİLERE VİLLA TİPİ EV
  • 15 Ocak 2015, Perşembe 0:00

MUDANYA VE GÜZELYALI’DA KEDİLERE VİLLA TİPİ EV
Orman ve Su işleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Şube Müdürlüğü’nün Mudanya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Veterinerlik Bölümüne teslim ettiği kedi barınma evleri tespit edilen noktalara yerleştirildi. 3 katlı villa tipi barınma evlerinde 15 kedi barınabiliyor. 

Orman ve Su işleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Şube Müdürlüğü tarafından teslim edilen villa tipi üç katlı kedi barınma evleri, Mudanya Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen noktalara konuşlandırılıyor. Tespit edilen noktalara yerleştirilen kedi barınma evlerine, mama desteğini sağlayan Mudanya Belediyesi, yakın zamanda kedi evlerini kendi bünyesinde üretecek. Konudan duydukları memnuniyeti dile getiren Mudanyalı hayvan severlerden İnci Er ve spor eğitmeni Sümbül Kahraman, “Bakanlık tarafından teslim edilen kedi evinin Mudanya Belediyesi tarafından mahallemize konulması bizleri çok mutlu etti. Mudanya Belediyemizin bu kedi evlerinden imal etmeye başlayacağını duymak bizleri çok daha fazla mutlu etmiştir” diye konuştular.  HAYVANSEVERLER MUTLULUKLARINI ANLATTI
Sokak hayvanlarının korunmaları ve beslenmelerinin dışında Mudanya Belediyesi veterinerlik bölümünün hayvanların bakımı yapmasının da olumlu bir hizmet olduğunu dile getiren Habibe Akgün, “Toplanan sahipsiz kedi ve köpekleri kısırlaştırarak yeniden bulundukları ortama bırakıyorlar bu çok olumlu bir hizmet. Belediyemize bu çalışmaları için teşekkür ediyoruz, ayrıca da sokak hayvanlarının aç kalmalarını önledikleri içinde çok mutluyuz, bizler belediyemizin yanındayız” ifadelerini kullandı. Mudanya Belediyesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirten Güzelyalı da oturan Kemal Ataycan isimli hayvan sever ise, “Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’a bizlere bu konuda destek verdiği için teşekkür ediyoruz.  Duyduğuma göre bu tür kedi evlerinden Mudanya Belediyemizde imal ederek Mudanya ve Güzelyalı mahallemizin ihtiyaç duyulan bölgelerine yerleştirilecek. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Belediye Başkanımızın böyle duyarlı davranışı bizleri mutlu etmiştir kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
“KEDİ EVLERİNİ BİZ İMAL EDECEĞİZ”
Temin edilen kedi evlerinin Mudanya ve Güzelyalı Mahallesi’nde belirlenen noktalara yerleştirilmesini sağladıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kedi evlerinin belediye marangozluk bölümü tarafından en kısa zamanda yapımına başlanacağını belirtti. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere imalat sonrasında  kedi evlerinden yerleştireceklerini belirten Türkyılmaz, “Sokakta yaşayan sahipsiz kedilerin barınmalarını ve karınlarını doyurmalarını sağlayacağız. Mudanya Belediyesi olarak bu konuda duyarlı davranarak, veteriner bölümümüz belirli bölgelerde topluca yaşayan sokak hayvanların bakımlarını yapıyorlar” dedi. Hayvanların karınlarını doyurmak ve barınmalarını sağlamanın görevleri olduğunu dile getiren Türkyılmaz, “Onlar bizim sessiz dostlarımız, toplanan sahipsiz sokak hayvanlarını kısırlaştırılıp doğal ortamlarına bırakıyoruz. Belediye olarak her zaman desteğimiz devam edecek. Duyarlı vatandaşlarımızdan da çalışmalara destek vermelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık