MUDANYA BELEDİYESİ KAR SONRASI YOLLARI ONARIYOR

• 15 Ocak 2015, Perşembe 0:00

İlçe genelinde yaşanan yoğun yağmur ve kar yağışlarının ardından belli noktalarda bozulan yollarda Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarını hızlandırdı.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşanan olumsuz hava şartlarının ardından Mudanya’da bozulan yolların bakım ve onarımlarım çalışmalarına hız verdi. Havaların mevsim normallerine dönmesi ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kendi ekip ve araçlarıyla belirlenen bölgelerde yol düzenleme, onarım ve asfalt yama çalışmasını yoğunlaştırdı.
Havaların güzel gitmesiyle çalışmaların daha da yoğunluk kazanacağını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların ilçe merkezi Güzelyalı, Tirilye ve diğer mahallelerde başladığını ifade etti. Cadde ve ara sokaklarda yaşanan bozulmaları hızlı bir şekilde asgariye indireceklerine vurgu yapan Türkyılmaz, çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.