solyanreklam
sagreklam

MUDANYA PROJELERİ İLE YILIN EN BAŞARILI BELEDİYESİ OLDU

MUDANYA PROJELERİ İLE YILIN EN BAŞARILI BELEDİYESİ OLDU

MUDANYA PROJELERİ İLE YILIN EN BAŞARILI BELEDİYESİ OLDU
  • 22 Aralık 2017, Cuma 0:00

Mudanya’yı doğal, kültürel ve tarihi değerleriyle geleceğe taşıma noktasında projelerine hız veren Mudanya Belediyesi’nin bu doğrultudaki çalışmaları ödüle doymuyor. Mudanya Belediyesi, Sky Reporter Dergisi tarafından düzenlenen “2017’nin En Başarılı Belediyeleri” anketinde 20 bin okuyucunun oylaması sonucu “Kentsel Tasarım ve Proje Yönetimi” kategorisinde ödüle değer görüldü.

Mudanya Belediyesi, Sky Reporter Dergisi tarafından düzenlenen Business Challenge 2017 ödülleri kapsamında “Kentsel Tasarım ve Proje Yönetimi” kategorisinde ödüle değer görüldü.  2017’nin En Başarılı Belediyeleri anketinde 20 bin okuyucunun oylaması sonucu ödüle değer görülen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, plaketini Sky Reporter Haber Müdürü Erdoğan Çiçek’in elinden aldı. Myrleia’dan günümüze 2 bin 700 yıllık bir tarihe sahip Mudanya’yı doğal, kültürel ve tarihi değerleriyle geleceğe taşıma noktasında çalışmalarına hız veren Başkan Türkyılmaz, bu doğrultuda yapılan Turizm Master Planı, Girit Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi ve Taş Mektep Restorasyon projesi ile gurur duyduğunu söyledi. Başkan Türkyılmaz, UNESCO Dünya Mirası listesine girmeye aday olduklarını, bu kapsamda Mudanya’yı dünya sahnesine taşıyacaklarını vurguladı. Derginin okuyucularına teşekkür eden Başkan Türkyılmaz, “Belediye başkanı olarak görevim bu kenti sağlıklı bir şekilde geleceğe taşımak. Projelerimizi de bu doğrultuda hayata geçirmeye başladık. 2018 yılı içinde önemli bir yol kat etmiş olacağız. Mudanya’nın geleceğine Mudanyalı hemşerilerimle birlikte karar veriyoruz. Mudanya’da proje demokrasisi var. Bu yalnızca benim değil, tüm ekibimin ve Mudanyalıların ödülüdür. Ödüllü belediyeciliğimiz Mudanyalılara armağan olsun” dedi.

Mudanya Belediyesi’nin aldığı ödülün okurların oyları ile belirlendiğini kaydeden Çiçek ise; Türkyılmaz’a başarılar diledi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık