solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN HER MAHALLEYE PERSONEL MÜJDESİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN HER MAHALLEYE PERSONEL MÜJDESİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN HER MAHALLEYE PERSONEL MÜJDESİ
  • 22 Aralık 2017, Cuma 0:00

Mudanya’daki her okul ve camiye personel desteği sağlayan Mudanya Belediyesi, hizmet zincirine yeni bir halka daha ekliyor. Demokrasinin temel yapı taşı, ilk basamağı muhtarların yükünü hafifletecek yeni bir uygulama başlatan Başkan Hayri Türkyılmaz, her mahalle muhtarına yardımcı personel desteği sağlayacakları müjdesini verirken; “Her alanda güzel bir Mudanya için çalışıyoruz” dedi.

Mudanya’nın dört bir köşesine hizmet götürmek için mahalle muhtarlarıyla ortak akıl çerçevesinde hareket eden Mudanya Belediyesi, demokrasinin temel yapı taşı, ilk basamağı muhtarların yükünü hafifletiyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, muhtarlarla koordinasyon ve işbirliğini arttırmak, hizmet önerilerini ve taleplerini almak üzere toplantı düzenledi.  “Her alanda güzel bir Mudanya için çalışıyoruz” diyen Başkan Türkyılmaz, yakın zamanda hayata geçecek çalışmaları paylaştı. Toplantıya, TBMM Katip Üyesi CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile CHP Parti Meclis Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Hakan Karademir, Sevinç Şenşekerci, Erkan Altıntaş ile belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Muhtarların en önemli isteklerinden biri olan personel desteği uygulamasını 2018 yılında başlatacakları müjdesini veren Başkan Türkyılmaz, “Sizlere seçim öncesi bir sözümüz vardı. Aldığımız karar doğrultusunda 2018 yılı içinde bazı mahallelerde bulunan personel uygulamamızı, mahallelerimizin tamamına taşıyacağız. Cami ve okullara verdiğimiz gibi her mahallede belediye adına bir çalışanımız olacak. Muhtarlardan artık temizlikle ilgili şikayet almayacağız. Hazırlığı yapıldı. Ocak ayı içinde ihalesi yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
Her mahalleye eşit hizmet götürdüklerinin altını çizen Başkan Türkyılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 3,5 yıl içinde 30 yılda yapılan hizmetlerin 10 katını hayata geçirdik. Sorumluluk alanımızda bulunan arazi yollarıyla ilgili muhtarlarımızdan güzel dönüşler alıyoruz. Önümüzdeki yıl asfalt şantiyesini kurduktan sonra arazi yolları dahil her mahalleye asfalt yapacağız. Muhtarlarımıza verdiğimiz sözler vardı. Her mahalleye halı saha yapacağız dedik. 10 mahalleye halı saha yaptık. Önümüzdeki dönemde de diğer mahallelere yapılacak. Bütün mahallelerin asfalt, park, parke ve altyapı çalışmaları bitmiş olacak” diye konuştu.
Tüm muhtarlar adına söz alan Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç ise, Başkan Türkyılmaz ve ekibine teşekkür etti, işbirliği ve hizmetlerin devamını istedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık