solyanreklam
sagreklam

MUDANYA MONTANİA HOTEL ‘E BÜYÜK ÖDÜL

MUDANYA MONTANİA HOTEL ‘E BÜYÜK ÖDÜL

MUDANYA MONTANİA HOTEL ‘E BÜYÜK ÖDÜL
  • 27 Kasım 2014, Perşembe 0:00

MUDANYA MONTANİA HOTEL ‘E BÜYÜK ÖDÜL

World Boutique Hotel Awards’ın   Londra’da düzenlediği etkinlikte,  Ortadoğu’nun  en iyi butik otelleri  ödüllerini aldı.  Mudanya ilçesinin turizm sektöründe hizmet veren ve  Mudanya  Montania Special Class Otel, "Orta Doğu'nun En İyi Klasik Butik Oteli" seçildi. Montania  Hotel adına ödülü alan Akın Esgin, "Böylesine önemli ve büyük bir ödülü Bursa'ya getirmenin mutluluğunu  yaşadıklarını söyledi.

ESGİN’DEN TÜRKYILMAZ’A DESTEK

Mudanya Belediyesi Turizm komisyonu Başkanı Hüseyin Esen ve komisyon üyeleri Özgür Özkumit, Akın Poroy, Zeynep Şen ve Hayati   Samast  da  Mudanya Montania Hotel işletmecisi Akın Esgin'i  ziyaret ederek tebrik etti. Komisyon Başkanı Esen," Montania   Hotel  çalışanları Mudanya Turizmi adına büyük katkı sundular.  Şu andan itibaren işleri biraz daha zorlaştı. Mudanya Belediyesi olarak biz üzerimize düşen ne katkı varsa vereceğimizi belirtmek istiyoruz" dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren,  ödülün Bursa ve Mudanya turizmi için önemine dikkat çeken Esgin Mudanya sahillerinin Mavi bayrağı hak etiğini Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın turizme yönelik projelerine de tam destek verdiklerini söyledi.

TÜRKYILMAZ:  TURİZMDE ÇITAYI YÜKSETTİK

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’da Mudanya Montania   Hotel’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Türkyılmaz  ‘’Göreve geldiğimizde söylemiştik, bizler Mudanya da ilkleri yaşamaya devam edeceğiz. İlçede artık çıtanın yükseldiğini söyleyebiliriz. Mudanya’nın turizm kenti olacağını söylemiştik.  Öncelikli projelerimizden biri Turizm. Bu anlamda Montania Hotel’in   ilçeye getirdiği bu ödülün anlamı ve önemi çok büyük’’ diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık