solyanreklam
sagreklam

MUDANYA KIŞA HAZIR

MUDANYA KIŞA HAZIR

MUDANYA KIŞA HAZIR
  • 04 Aralık 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, önümüzdeki günlerde etkili olması beklenen kar yağışına karşı gerekli bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Türkyılmaz, Mudanyalıların günlük yaşamlarının aksamaması için köy yolları ve ana arterlerde ekiplerin kış boyunca kar ve buzla mücadele edeceğini söyledi.

Mudanya Belediyesi, önümüzdeki günlerde etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle vatandaşların günlük yaşamda olumsuz bir durumla karşılaşmaması için, gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı. Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; bünyesindeki 2 greyder, 5 kepçe, 1 tuz kamyonu, 7 transit araç ve 20 personelle 24 saat boyunca aralıksız hizmet verecek. Köy yolları ve ana arterler için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ekiplerin kış boyunca Mudanya’da kar ve buzla mücadele edeceğini söyledi.
Görevliler, özellikle araçların erişmekte zorlandığı dar sokaklar ve köy yollarında, kar küreme ve temizleme işlemi gerçekleştirecek. Bu kapsamda 500 ton tuz alımı da yapan Mudanya Belediyesi, özellikle otobüs ve minibüs güzergahları, okul, cami ve ortak kullanım alanlarında çalışmalarını arttıracak. Kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarının 7 gün 24 saat aralıksız süreceğini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kesintisiz bir ulaşım için sürücüleri araçlarına kış lastiği takmaları konusunda da uyardı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık