solyanreklam
sagreklam

MUDANYA GELECEĞİNİ BİLİM VE HALKLA ŞEKİLLENDİRİYOR

MUDANYA GELECEĞİNİ BİLİM VE HALKLA ŞEKİLLENDİRİYOR

MUDANYA GELECEĞİNİ BİLİM VE HALKLA ŞEKİLLENDİRİYOR
  • 17 Ekim 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya’nın geleceğini şekillendirmek ve daha sağlıklı bir Mudanya yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, Mudanya’nın anayasası olarak nitelendirilen plan çalışmalarını bilim ve halkla şekillendiriyor.

Mudanya’nın geleceğe daha sağlıklı taşınması ve değerlerinin ortaya çıkarılması konusunda adımlar atan Mudanya Belediyesi, “Mudanya Geleceğini Konuşuyor” başlıklı çalıştay ile sorunları ve çözümlerini masaya yatırdı. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karademir’in moderatörlüğünde iki gün süren çalıştayda konusunda uzman kişiler imar planlarından, turizme, ulaşım ve trafikten, tarıma kadar birçok konuda sorunları ve yapılabilecek çalışmaları tartışırken, çalıştaya katılan STK ve halkın da görüşleri alındı.
“MUTLU BİR KENT YARATACAĞIZ”
Mudanya’nın anayasası olarak tabir ettikleri çalışmalara hız verdiklerini ve bu çalışmaları bilimin ışığında Mudanyalılarla birlikte gerçekleştireceklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yapacakları çalışmalarda Mudanyalı hemşehrilerinden ve STK’lardan destek istedi. Mudanya’nın mükemmel bir hava ve doğaya sahip olduğunu ifade eden Türkyılmaz, “Ben Mudanya’nın her şeyini tanıtacağım. O cazibeyi yaratacağım. Bunu yaparken de akılcı, yok ederek değil koruyarak geliştiren, insanını mutlu eden bir kent yaratacağız. Projelerimiz bunların üzerine odaklıdır” dedi.
“HEP BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ”
30 yıldır sorunların biriktiğini vurgulayan Türkyılmaz, “Herkes Mudanya’dan almış, yolları daraltılmış, yeşil alanları yok edilmiş. Bir kente bu kadar kötülük yapılmaz. Bu çalıştayımız Mudanya’nın gördüğü kötülüklere dur diyen, geleceğini sağlıklı bir şekilde kurmak için yapılan bir çalışmadır” dedi. Tarihiyle, doğasıyla, havasıyla ve insanlarıyla mutlu bir Mudanya’yı yaratmanın en büyük hedef olması gerektiğini de belirten Türkyılmaz, “Bunu hep birlikte yapacağız. Geleceğin Mudanya’sını hep birlikte yaratacağız. Köylerimize gideceğiz, gerekirse meydanlarda oturacağız. Hep birlikte karar vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık