MUDANYA BELEDİYESİ’NİN TEMMUZ AYI OTURUMU TAMAMLANDI

• 06 Temmuz 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi’nin Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başkanlığında, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapıldı. Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Mudanya Belediyesi’nin kardeş şehri olan Almanya’nın Ansbach Belediyesi’ne kardeş şehir ziyareti yapılmasıyla ilgili karar oy birliğiyle onaylandı. Meclis toplantısında, Mudanya Belediye mülklerinden olan eski Koç Restoran ve eski Meriç Çay Bahçesi’nin olduğu yerlerin 10 yıllığına kiralanmasıyla ilgili karar oy çokluğu ile karara bağlandı. Meclis toplantısında ayrıca, bütçe içi ödenek aktarımıyla ilgili karar da oy birliğiyle kabul edildi. Mudanya Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı’nda tatile girmesi de oy birliğiyle karara bağlandı.