MUDANYA BELEDİYESİ'NİN SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİ SÜRÜYOR

• 03 Nisan 2017, Pazartesi 0:00

Kick- Boks 2016 Türkiye 3’üncüsü Özay Gürkan, 06 -09 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na Mudanya Belediyesi’ni temsil edecek.
Başarılı sporcuya her türlü desteği veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Özay Gürkan’ı makamında ağırladı. Gerçekleşecek turnuvada Gürkan’a başarılar dileyen Türkyılmaz, “Mudanya Belediyesi olarak başarılı sporcularımıza desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Özay da Mudanya’mızı en güzel şekilde temsil edecek ve turnuvadan derece ile dönecektir” diye konuştu. Türkyılmaz daha sonra Gürkan’a malzemelerini teslim etti.
Verdiği desteklerden dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanya Belediyesi’ne teşekkür eden Özay Gürkan ise, “Başkanımız her türlü desteği vererek turnuvaya katılmamı sağladı. Ben de verilen bu desteği ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Turnuvada ilçemizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ederek derece elde etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.