solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

MUDANYA BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR
  • 09 Şubat 2017, Perşembe 0:00

Eğitime yaptığı destekleri arttırarak sürdüren Mudanya Belediyesi İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’nda Atatürk Büstünü yeniledi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Türkyılmaz, okul yönetiminin taleplerini de dinledi.

Eğitime verdiği katkılara her gün bir yenisini ekleyen Mudanya Belediyesi İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’nda Atatürk Büstünü yeniliyor. 900 öğrencinin eğitim gördüğü Çilingiroğlu Ortaokulu’nu ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyerek, okul yönetiminin taleplerini de dinledi. Okul müdürü Ramazan Erkoç ve idarecilerin de hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler ile sohbet eden Türkyılmaz, öğrenciler ile mıntıka temizliği de gerçekleştirdi. Ulu Önderimizin güzel bir sözünün yer almasıyla tamamlanacak olan büstün ardından, okulda diğer çalışmalar da gerçekleştirilecek.
“EĞİTİME CANIMIZ KURBAN”
Gerçekleştirdiği ziyaret ile okul yönetiminin istek ve taleplerini de dinleyen başkan Türkyılmaz, anasınıfı öğrencileri okul bahçesi içerisinde yer alan mevut parkın yenilenmesi, üstü kapalı kum havuzu ve tel örgü çalışmalarının yapılacağını ifade etti. “Eğitime canımız kurban” diyerek eğitime verdiği önemi bir kez daha gösteren Türkyılmaz, “Bizim tek isteğimiz ülkemizi, Atatürk’ümüzü,  cumhuriyetimizi seven öğrencilerin yetişmesidir. Biz eğitim için her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Okulda gerçekleşen çalışmalar için Türkyılmaz’a teşekkür eden okul müdürü Ramazan Erkoç, verilen desteklerle eğitim öğretimin kalitesinin de arttığını belirtti.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık