MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN, KORDON BOYUNDA YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI!

• 09 Haziran 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mudanya sahil projesi kapsamında Büyükşehir belediyesi tarafından yürütülen inşaat çalışmaları nedeniyle, yaz ayları boyunca kapalı kalacak olan kordon boyunun sac levhalarla kapatılmasıyla daralan yürüyüş yolunu genişletiliyor. Mudanya İsmet İnönü Bulvarı’ndan başlayarak Güzelyalı’ya kadar devam edecek ve 1 yıl sürecek olan Sahip Projesi, Mudanyalıların kordon boyunda yürüyüş yapma alanını da daraltırken, Mudanya Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler, vatandaşların kordon boyunda yürüyüş yapmalarını sağlamak amacıyla, yol boyunca genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bir yıl sürecek olan ve kordon boyunca devam edecek olan sahil projesi nedeniyle Mudanyalı hemşehrilerin kordon boyunca yürüyüş alanının daraldığına dikkati çekerek, “Mudanyalı hemşehrilerimiz, belediyemize, gelerek yıllardır kullandıkları İsmet İnönü Bulvarı’nın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen sahil projesi nedeniyle daraldığından yakındılar. Mudanya Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin sıkıntısını biraz olsun çözebilmek amacıyla belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, daralan yürüyüş bandının genişletilmesi çalışmaları yürütülüyor” diye konuştu.