MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN ATATÜRK CADDESİ ÜZERİNDEKİ PARK ALANINA KAMELYA

• 09 Haziran 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Güzelyalı Yalı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan alanda engelli vatandaşların kullanımı için yapılan “Engelsiz Parkı”na ahşap kamelyalar konularak, bölgedeki Mudanyalı hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. “Halkın malı, yine halkın olacak” diyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmalarının her bölgede yoğun olarak devam ediyor. Belediyemizin hizmet eli, Mudanyamızın en ücra köşelerine kadar uzanabilmektedir. Her birimimiz, vatandaşlarımızın sorunlarına, sıkıntılarına yetişmek ve onların yararına olacak çalışmaları yapmak için büyük çaba harcıyor. Bugün de Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, Güzelyalı Atatürk Caddesi üzerindeki belediye parkımızın girişinde çalışma başlatıldı. Burada hemşehrilerimiz yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında hem oturup dinlenebilmelerini, hem de çocuklarını hemen yan tarafta bulunan çocuk oyun parkında oyun oynayabilmelerini sağlamış olacağız” dedi.