solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi’nden hayvanlara dost eli

Mudanya Belediyesi’nden hayvanlara dost eli

Mudanya Belediyesi’nden hayvanlara dost eli
  • 31 Aralık 2014, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi’nden hayvanlara dost eli


Kış aylarının gelmesi ile birlikte aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan sokak hayvanlarına Mudanya Belediyesi yardım elini uzattı.

Kış aylarının gelmesi ve soğuk havaların iyiden iyiye artmasıyla Mudanya Belediyesi sokaklarda yaşayan hayvanlara yardım elini uzatarak, sahip çıkıyor. Özellikle Mudanya’nın yazlık bölgesi olan Esence, Söğütpınar, Mesudiye ve Ayazma sahillerinde aç kalma tehlikesi yaşayan hayvanlara Mudanya Belediyesi 200 kiloya yakın mama dağıtımı yapıldı. Mudanya Belediyesi Veterinerlik servisi tarafından dağıtımı yapılan kuru mamaların yanı sıra ilçenin değişik noktalarında bulunan yemmatikler de kuru mamalarla desteklenerek arazilerde yaşayan hayvanların beslenmeleri, sağlanıyor.
SOKAK HAYVANLARINI DA DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ
Yapılan çalışmanın dışarıda dolaşan sahipsiz sokak hayvanlarını da düşünmenin ve onlarında karınlarını doyurmanın bir insanlık görevi olduğunu benimsediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,” Sokak hayvanlarımız konuşmayan, sorunlarını sıkıntılarını açlıklarını anlatamayan sessiz dostlar olarak aramızda dolaşmaktalar. Bunları da düşünmek bizlerin görevidir.  Bu sebeple Mudanya Belediyesi olarak, sokak hayvanlarımızın bu soğuk yağışlı havalarda karınlarını doyurmalarını ve hayatta kalmalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık