MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HANÇERLİ’YE BİR HİZMET DAHA!

• 25 Ağustos 2015, Salı 0:00

Dünya barış şehri Mudanya Belediyesi, hizmet ve projeleriyle her yerde. Mudanya Belediyesi, Hançerli Mahallesi’nde bir hizmete daha imza atıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hançerli Mahallesi’nde çocuk oyun alanı ve jimnastik aletlerinin yer alacağı parkın düzenleme çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde Hançerli Mahalle meydanın ve tüm sokakların tazyikli suyla yıkanması, doktor odası, misafirhane ve tuvaletlerin temizliği, çocuk parkının çöp ve molozlardan arıtılması çalışmalarının ardından, şimdi de mahalleye çocuk oyun alanı ve jimnastik aletlerinin yer alacağı park kazandırılıyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın her mahallesine hizmet götürdüklerini vurgulayarak, “Belediye olarak en yakın mahallemizden, en uzak mahallemize kadar hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Hançerli Mahallemiz’e çocuk parkı ve jimnastik aletlerinin bulunduğu park alanı kazandırılması amacıyla, inşaat ve düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Mudanya Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin daha mutlu ve daha huzurlu ilçede yaşamaları amacıyla, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Daha yaşanabilir bir Mudanya için, söz verdiğimiz bütün projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.