solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA
  • 02 Nisan 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla, ilçedeki bazı bölgelerde zabıta noktaları oluşturulduğunu söyledi.

 

Başkan Hayri Türkyılmaz,  özellikle yaz aylarında Mudanya’da yoğun bir nüfus artışının yaşandığını, vatandaşların huzur ve güvenliğini en üst seviyede sağlamak amacıyla, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni zabıta noktaları oluşturulduğunu ifade etti. Başkan Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde zabıta noktaları oluşturuyoruz. İDO yanında bulunan Güzelyalı Kent Meydanı ile sayfiye yerlerimizden biri olan Eşkel sahil kesiminde birer adet 21 metrekare ebatlarında, tek katlı prefabrik mobil, iki odalı, içinde tuvalet ve lavaboları olan, sorun ve şikayetlerin iletilebileceği oturma guruplarının yer aldığı binalarımız hizmete girdi. Buradaki amacımız, vatandaşlarımız,  sorunlarını belediyeye gelmeden zabıta noktalarına iletebilecek” dedi.

 

“ŞİKAYETLER YERİNDE DEĞERLENDİRİLECEK”
Mudanya Belediye Zabıta Müdürü İlhan Aksakal da, hizmete giren Güzelyalı’daki zabıta noktasında görev yapacak zabıta ekibinin aynı zamanda Altıntaş Mahallesi’de, Eşkel Mahallesi’ndeki zabıta noktasının da Mesudiye ve Eğerce mahallelerinde  hizmet vereceğini söyledi. Aksakal, ”Güzelyalı ve Eşkel mahallelerimizde hizmete açtığımız zabıta noktalarımızı oluşturmamızdaki amacımız, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yanı sıra, yaz aylarıyla birlikte sayfiye yerlerine gelen günübirlikçi misafirlerimizin de şikayetlerini yerinde dinleyeceğiz” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık