solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BULUŞTU

TÜRKYILMAZ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BULUŞTU

TÜRKYILMAZ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BULUŞTU
  • 02 Nisan 2015, Perşembe 0:00

UÜ Kamu Yönetimi Topluluğu’nun düzenlediği “Türkiye’de Belediyecilik ve Yerel Yönetimler” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

 

Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Topluluğu’nun İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bordo Salon’da düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Türkyılmaz, belediye yönetimi olarak gerçekleştirdikleri projelerde halkın huzuru, güveni ve mutluluğunu ön planda tuttuklarına dikkati çekerek, “ ’Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’ sloganıyla yola çıktık ve belediyecilik anlayışımızı da, Mudanya’da vatandaşların barış ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamak önceliğimiz oldu. Gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde önceliğimiz her zaman insan oldu. Yerel seçimlerde yüzde 42 oyla başkanlığa seçildim ve son yaptığımız ankette yüzde 98 oranında memnuniyet var. Bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmek için projelerimize tüm hızıyla devam ediyoruz” diye konuştu.

 

“ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYORUZ”

Başkan Türkyılmaz, Uludağ Üniversitesi ile Mudanya Belediyesi arasında imzalanan protokolle, Mudanya’nın bilimle gelişmesi, daha yaşanılabilir ve sağlıklı bir kent olması amacıyla  gerçekleştirilecek projelerde ortaklaşa çalışmalar yapılacağını hatırlatarak,  protokol kapsamında öncelikle Mudanya’nın turizm potansiyeli, mavi bayrak, sahil yolunun düzenlenmesi ve kültürel miras olan sivil mimarlık örneklerinin restorasyonu, üzüm, incir, zeytin gibi Mudanya’ya özgü ürünlerin üretim ve pazarlanması, depremsellik ve binaların dayanıklılığı gibi çalışmaların yürütüleceğini ifade etti. Konferansın sonunda Başkan Hayri Türkyılmaz’a sorular yönelten öğrenciler, Mudanya Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, özellikle sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla Mudanya’nın hak ettiği değere kavuşacağını vurguladılar. Uludağ Üniversitesi  Kamu Yönetimi Topluluk Başkanı Arif Erkan, bilgi ve paylaşımlarından dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık