solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

MUDANYA BELEDİYESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

MUDANYA BELEDİYESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU
  • 20 Nisan 2017, Perşembe 0:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yaklaşık 70 öğrenci, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile bir araya gelerek bayram sevincini birlikte yaşadılar.

Mudanya’da eğitim öğretim veren Mavi Dünya Koleji ve Küçük Kalpler Anaokulu’ndan 68 öğrenci Mudanya Belediyesi’ni ziyaret ederek hem bayram sevincini Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile paylaştılar, hem de yerel yönetim konusunda sorular yönelttiler. Yerel yönetimler konusunda da başkan Türkyılmaz’a sorular yönelten Mavi Dünya Koleji 4’üncü sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Nursel Baysan ve Hasan Deniz eşliğinde gerçekleşen ziyarette belediye ve başkanın görev ve sorumlulukları, yetkileri ve yönetim şekli konularında bilgiler edindiler. 
MİNİKLERİN 23 NİSAN HEYECANI
Küçük Kalpler Anaokulu öğrencileri ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını başkan Türkyılmaz ile paylaştılar. Öğretmenleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette başkan Türkyılmaz ile birlikte “İzmir Marşı” ve bayram şarkıları söyleyen minik öğrenciler okullarında yaptıkları Atatürk portresini Türkyılmaz’a hediye ettiler.
TÜRKYILMAZ, “GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDEDİR”
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrenciler ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Geleceğin büyükleri minik öğrencilerimizin, yerel yönetimlerle yakından ilgilenmeleri beni çok mutlu etti. Çünkü onlar geleceğin yöneticileri olacak. Duyarlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum" dedi. Ülkesine, cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı öğrenciler yetiştirdikleri için öğretmenleri de kutlayan Türkyılmaz, “Gençlerimizi aydınlık geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Geleceğimizi böyle çocuklara emanet edeceğimiz için çok gururluyuz. Geleceğimiz emin ellerde olacaktır” diye konuştu. Türkyılmaz, öğrencilerin 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı da tek tek kutladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık