solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

Türkyılmaz ve Dilek’ten işbirliği imzası

Mudanya Belediyesi
  • 18 Aralık 2014, Perşembe 0:00

Mudanya’nın daha yaşanılabilir ve sağlıklı bir kent olması amacıyla Mudanya Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında işbirliği çerçeve protokolü imzalandı.  Protokol  gereği öncelikle altı proje hayata geçecek.

Mudanya’nın bilimle gelişmesi, daha yaşanılabilir ve sağlıklı bir kent olması açısından yapılan görüşmeler meyvesini verdi.  Mudanya Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında işbirliği çerçeve protokolü imzalandı. Uludağ Üniversitesi Rektörlük B Salonu’nda imzalanan işbirliği çerçeve protokolüne Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek ile Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz imza koydu.
İLK ÖNCELİK ALTI PROJE’DE
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, belediye ile akademisyenlerin yaptığı ön çalışma kapsamında öncelikle Mudanya’nın turizm potansiyeli, mavi bayrak, sahil yolunun düzenlenmesi ve kültürel miras olan sivil mimarlık örneklerinin restorasyonu, üzüm, incir, zeytin gibi Mudanya’ya özgü ürünlerin üretim ve pazarlanması ile depremsellik ve binaların dayanıklılığı gibi çalışmaların hemen hayata geçeceğini söyledi.
“SİZ SÖYLEYİN BİZ YAPARIZ”
Mudanya’nın bilimin ışığında geleceğe taşınacağının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Ben inanıyorum ki yapacağımız bu protokol hem bizler hem sizler açısından önemli gelişmelere sahne olacaktır. Bu girişimin hepimiz adına hayırlı olmasını ve başarı getirmesini diliyorum” dedi. Toplantıya katılan yöneticilere projelerini anlatan ve yönetim anlayışı konusunda bilgilerde veren Türkyılmaz, “ Siz söyleyin biz yaparız. Karşınızda acayip ve deli bir belediye başkanı var. Biz doğruları yapmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Temiz, dürüst bir şekilde kentimizi yönetmeye çalışıyoruz. Bu anlayışımız hiçbir zaman değişmeyecektir” ifadelerini kullandı.  
ORTAK ÇALIŞMALAR YAPILACAK
Hayri Türkyılmaz ve Prof. Dr. Kamil Dilek tarafından imzalanan iki sayfa ve on maddeden protokol gereğince, Mudanya Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi Mudanya’nın çarpık gelişmesinin önüne geçecek ve daha sağlıklı, yaşanabilir bir kent olmasını sağlayacak projelerde ortaklaşa çalışmalar yapılacak.
Gerçekleşen protokol törenine Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen’in yanı sıra Uludağ Üniversitesi Rektör Danışmanları, Rektör yardımcıları, dekanlar ve akademisyenler katılım sağladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık