MUDANYA BELEDİYESİ, ZEYTİNDALI PROJESİYLE HER VATANDAŞIN YANINDA

• 26 Haziran 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, önem verdiği projelerden biri olan Zeytindalı Projesi, Mudanyalı hemşehrilerimizin yardımına koşmaya devam ediyor.

Mudanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yürütülen Zeytindalı Projesi, her geçen gün ilgi odağı olmaya ve Mudanyalı hemşehrilerimizin yardımına koşmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmak amacıyla hizmete girdiği günden beri 21 personel, 5 araç ve 1 hasta nakil ambulansı ile büyük bir özveri ve başarıyla sürdürülen Zeytindalı Projesi, Mudanyalı hemşehrilerimiz tarafından da sahiplenildi. Mudanya’ya bağlı 47 mahalle, Zeytindalı Projesi ekibi tarafından  tek tek ziyaret edilip, ihtiyaç sahipleri tespit ediliyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin hastaneye nakilleri, serumlarının takılması, tansiyon ve şeker gibi ölçümlerinin yapılması gibi detaylı hizmet veren ekipler, vatandaşların da beğeni ve takdirini alıyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği ve önemsediği projelerden biri olan Zeytin Dalı Projesi ile ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşehrilerimize hizmet verildiğini belirterek, “Göreve geldiğimizde söz vermiştik ve demiştik ki; Mudanya’da kimse kimsesiz kalmayacak ve kimse yatağa aç girmeyecek. Bugün bu sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Zeytindalı Projemiz ile ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşerilerimizin saç-sakal tıraşından, evinin temizliğine, perdelerinin yıkanmasına, gıda ve giysi yardımına, sağlık kontrolüne kadar tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın her türlü sağlık sorunlarında, belediyemizin hasta nakil aracıyla ve sağlık personeliyle yardımına koşuyor.  Zeytindalı Projemizin her geçen gün Mudanyalı hemşerilerimiz tarafından övgüyle karşılanması, yaptığımız hizmetin ne kadar doğru olduğunu da ortaya koydu. Bu kadar kapsamlı olarak Türkiye’de bir ilk olan Zeytindalı Projemiz ile, ihtiyaç sahibi Mudanyalı hemşerilerimizin yardımına koşmaya devam edeceğiz. Zeytindalı Projesi kapsamında büyük bir titizlikle hizmet veren ekibimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.