MUDANYA BELEDİYESİ YENİ YERLEŞİM ALANLARINI SICAK ASFALT İLE BULUŞTURUYOR

• 19 Eylül 2017, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi, yeni yerleşime açılan bölgelerde yol yapım, genişletme ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Halitpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen çalışmaları inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Yumurtape Caddesi’nde 5 bin ton asfalt kullanıldığını belirtti.

Mudanya'nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması konusunda sınırları ve sorumluluk alanları içerisinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mudanya Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetlere her gün bir yenisini daha ekliyor. Yapılaşmaların devam ettiği alanlarda gerçekleştirdiği yol çalışmaları ile mahalle sakinlerinin memnuniyetini de kazanan Mudanya Belediyesi ekipleri, vatandaşları tozdan da kurtarmış oluyor. Halitpaşa Mahallesi Yumurtatepe Caddesi ve bağlı yollarda alt yapısı ile yapılaşması tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, asfalt çalışmaları öncesinde kaldırım ve tretuvar çalışmalarını tamamlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü Mustafa Taban ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşlardan gelen talepleri de yerinde değerlendirdiklerinin altını çizdi. Yaklaşık 1000 metrelik alanda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Türkyılmaz, Yumurtatepe Caddesi’nde 5000 ton asfalt kullandıklarını da sözlerine ekledi.