solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ YAZ OKULLARI’NDA SERTİFİKA SEVİNCİ

MUDANYA BELEDİYESİ YAZ OKULLARI’NDA SERTİFİKA SEVİNCİ

MUDANYA BELEDİYESİ YAZ OKULLARI’NDA SERTİFİKA SEVİNCİ
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulları’nın ilk döneminde çeşitli branşlarda eğitim alan 7-12 yaş arası 270 öğrenci, sertifikalarına kavuştu. 

Mudanya’da çocukların spor, hobi, el becerisi ve kişisel gelişimiyle ilgili faaliyetlerledolu bir tatil geçirmesini sağlayan Mudanya Belediyesi, yaz tatiline giren öğrencilere düzenlediği branş eğitimlerinin ilk dönemini tamamladı. Mudanya Belediyesi Yaz Okulları kapsamında ilk dönem futbol, basketbol, drama, İngilizce, heykel, resim, modern dans, müzik branşlarında yapılan eğitimler, sertifika töreniyle sona erdi. Öğrenciler, Mudanya Belediyesi Yeni Mahalle Basketbol Sahası’nda düzenlenen törende sertifikalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, Gençlik ve Spor Müdürü Talip Narin’in elinden aldı.
İKİNCİ DÖNEM 30 TEMMUZ’DA
Sosyal belediyecilik ilkesi gereği ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Okulları’nın ikinci dönemi için kayıtlar başladı. İkinci dönem eğitimleri de Yeni Mahalle Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’nde 30 Temmuz- 17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık