solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ TEMMUZ MECLİSİ YAPILDI

MUDANYA BELEDİYESİ TEMMUZ MECLİSİ YAPILDI

MUDANYA BELEDİYESİ TEMMUZ MECLİSİ YAPILDI
  • 13 Temmuz 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı CHP’den 9, AKP’den 6, MHP’den 3 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mudanya Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Tirilye Mahallesi Faruk Çelik Kültür Merkezi’nde Başkan Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 25 gündem maddesinin karara bağlandığı meclis toplantısında, 2 adet önerge görüşüldü. Mudanya Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı’nda tatile girmesi de oy birliğiyle karara bağlanırken, öğrenci servis aracı alınmasıyla ilgili madde Ulaşım Komisyonu’na sevk edildi.
YENİ PAZARLAR AÇILIYOR
Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazaryeri’nde belirlenecek bir günde köylü esnafının ve seyyar satıcıların satış yapabilmesi için başkanlık makamı ile belediye encümen tarafından belirlenecek günlerde pazar kurulması AKP’nin red oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi. Mudanya Belediyesi’nin Yeni Mahalle Adatepe Caddesi’nde kurduğu mini Pazar yerinde Meyve Üreticileri Birliği’nin satış yapması oy birliğiyle kabul edildi.
ENGELLİLER İÇİN YENİ ARAÇ
Mesudiye Mahallesi’nde orman sınırları dışına çıkarılan yerlerde yapılacak kadastro çalışmaların da görev alacak altı kişilik bilirkişi seçimi gerçekleşirken, Recep Acar, Hüseyin Aydemir, Sadettin Sevim, Ahmet Bozkurt, Sadettin Yavuz ve Abdullah Demir oy birliğiyle seçildi. Engelli vatandaşların ulaşımlarını daha rahat sağlamak amacıyla ihale yoluyla araç alımı yapılması oy birliğiyle kabul edilirken, Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan taşınmasın dernek binası olarak ihaleye çıkarılması oy birliğiyle kabul edildi.                

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık