solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MUDANYA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MUDANYA BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 07 Temmuz 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı yapıldı. Ağustos ayı tatil olarak belirlenirken, CHP Gemlik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Av. Özgür Aksoy ile polis memuru İdris Büyükdönmez rahmetle anıldı.

Mudanya Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı CHP’den 9, AKP’den 4 ve MHP’den 3 ve bağımsız 4 üyenin katılımıyla Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 25 gündem, 8 gündem dışı maddenin görüşüldüğü toplantıda Ağustos ayı tatil olarak oy birliği ile kabul edildi. Yıldıztepe projesinin bulunduğu alanda yapılacak olan plan değişikliği oy çokluğu ile kabul edilirken, gelen davet üzerine Mudanya Belediyesi Halk Dansları ekibinin K.K.T.C. Beyarmudu Belediyesi Halk Dansları Festivali’ne katılması oy birliği ile kabul edildi.
“YATIRIMLAR İÇİN KAYNAK YARATIYORUZ”
Has Mahalle’de bulunan mülkiyetleri belediyeye ait 35 adet arsanın belediye proje yatırımlarında, ihtiyaç olması halinde satışının yapılması oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis toplantısı sonrasında gündem ve kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Türkyılmaz, Has Mahalle’de gerçekleşecek satışlardan elde etmeyi hedefledikleri gelirin Yıldıztepe, Zübeyde Ana Kreş ve Anaokulu ile Taş Mektep Projelerinde kullanılacağını söyledi. Gemlik’te gerçekleşen hain saldırıda adalet adına hayatını kaybeden CHP Gemlik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Av. Özgür Aksoy ile polis memuru İdris Büyükdönmez’i rahmetle anan Türkyılmaz, bu tür acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık