solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ TEMİZLİK FİLOSU GÜÇLENİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ TEMİZLİK FİLOSU GÜÇLENİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ TEMİZLİK FİLOSU GÜÇLENİYOR
  • 09 Şubat 2017, Perşembe 0:00

Çöp toplama ve temizlik çalışmalarının daha etkin ve verimli şekilde devam etmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, yeni çöp kamyonunu araç filosuna ekledi.

Mudanya Belediyesi tarafından ilçe genelinde 47 mahalledeki çöplerin toplanması için yapılan çalışmaların daha etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla 13,5 + 1,5 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı 2016 model çöp kamyonu hizmete girdi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye başkan yardımcısı Erkan Altıntaş, birim müdürleri ve ilgili personellerin katılımıyla hizmet ağına eklenen çöp kamyonu ilçe genelindeki çöp toplama işlerine büyük ölçüde katkı sağlayacak.
“HİZMET KALİTESİ ARTACAK”
2016 yılının sonlarında araç filosunu çöp konteynırı yıkama aracı, bir adet tek, iki adet çift kabin ile bir adet binek aracı ile güçlendirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya Belediyesi olarak temizlik konularında hassas ve titiz davranıyoruz. Tüm mahallelerimizin düzenli olarak çöpünü topluyoruz. Çalışmalarımızda daha iyi bir noktaya gelmek adına yeni çöp kamyonumuzla birlikte verdiğimiz hizmetlerimizin kalitesi daha da artacak” dedi. Bütünşehir Yasası ile birlikte hizmet ağının genişlediğine de dikkat çeken Türkyılmaz, diğer hizmetler ile de ilgili gerekli araç ve tesislerin temini için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.    

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık